BHC onderzoekt, ontwikkelt en ontwerpt specifieke materialen voor productie. Wij maken hierbij gebruik van een 5 stappen plan 'milestones .


Stap 1 wij onderzoeken of de doelstellingen die gevraagd zijn, haalbaar zijn, zowel technisch, productie als commercieel.
Stap 2 wij maken een proto type. Dit is een pioniers ontwerp, waarbij gebruik wordt gemaakt van allerlei hulpmiddelen om de functionaliteit te bewijzen.
Stap 3 hier gaan we de werkelijke producten ontwerpen. Hierbij houden we al rekening met als het straks in gebruik genomen wordt en in een hogere samenstelling past.
Stap 4 is het omzetten naar een productie-omgeving en het maken van een kleine serie. Hierbij gebruiken we wel de werkelijke productiemachines en omstandigheden.
Stap 5 tijdens deze stap maken wij het technisch dossier aan met de daarbij behorende werkinstructies. Alles wordt hierin vastgelegd en kan dan niet meer aangepast worden zonder schriftelijke toestemming van de klant.
Het bovenstaande wordt doorlopen voor alle producten zoals verwarmingen, sensoren, elektronica, led-engines en -systemen of totaaloplossingen. Iedere klant krijgt per project een toegewezen engineer die verantwoordelijk is tijdens het gehele proces en daarna. Hierdoor zijn er duidelijke en korte communicatiewegen voor alle vraagstukken tijdens deze 'milestones'. Ook als er daarna vragen komen uit de markt. Bij grotere projecten met meerdere disciplines, wordt er een team samengesteld met daarin alle specialiteiten zoals mechanisch design, hardware elektronica, software, led, optica, materialenkennis, testing en meer.
Zodra de productie loopt, zorgen wij ervoor dat er continuïteit is en dat wij constant bezig zijn met procesverbeteringen en productoptimalisatie. Dit, voor de beste prijs-/kwaliteitverhouding en de nieuwste technologieën. Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze fabriek.