Logistiek


BHC biedt mogelijkheid voor ontwikkeling en productie, maar ook voor het volledig managen van de supply chain. Van de eerste mock-up modellen tot aan prototypes en het testen ervan, en van de 0-serie productie en certificatie tot aan massaproductie. Door de productie en assemblage bij BHC onder te brengen, bent u verzekerd van een betrouwbaar product en kunt u zich bezig houden met marketing en sales.
Dank zij ons ERP-systeem hebben wij alles onder controle: van personeel en voorraadbeheer tot aan productie en levering naar eindbestemming. Middels ons dashboard worden de processen nauwkeuring in de gaten gehouden en daar waar mogelijk nog verder geoptimaliseerd.
BHC koopt in en levert wereldwijd onderdelen en producten voor bijna alle marktsegmenten die ieder hun eigen eisen hebben. Alle producten worden zoveel mogelijk CO2 neutraal geleverd en het verpakkingsmateriaal proberen we zoveel mogelijk te hergebruiken. Kan dat niet? Dan is het recyclebaar voor een nieuwe levenscyclus.

Solution provider niet alleen technisch, maar voor de gehele keten. Van sales tot levering en garantie. Uw zorg is onze zorg.