LED Technologie


BHC ontwikkelt en produceert in opdracht van klanten led-engines, led-modules en led-oplossingen als OEM voor de verlichtingsindustrie. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse basismaterialen zoals Epoxy, aluminium, koper, keramiek, ieder met zijn specifieke eigenschappen. Denk hierbij aan: vlakheid, warmtegeleiding, mechanica en nog veel meer. De keramische printen ( hybride techniek ) worden in huis geproduceerd. De andere printen worden op specificatie ingekocht, waarop vervolgens de leds, connectoren en elektronica worden geplaatst.
De hybride (dikke-film) schakelingen en het zeefdrukken van pasta's waaronder: geleiders, weerstanden, glas en polymeer op keramische substraten die daarna gedroogd en gesinterd worden, werden grotendeels gebruikt voor de ruimtevaart, de medische en en automobielindustrie. Zij kiezen hiervoor vanwege de betrouwbaarheid, reproduceerbaarheid, chemische bestendigheid en temperatuur stabiliteit. Echter, deze techniek vindt ook steeds zijn weg binnen de telecom, verlichting, consumenten, office, en algemeen industriële markten. Hoe hybrides gemaakt worden, kunt u zien tijdens een bezoek aan onze faciliteiten in 's-Heerenberg. Kijk ook bij onze projecten en markten voor de applicatiemogelijkheden.
Om een goede keuze te maken betreft printplaat, led en verdere onderdelen, moet men goed weten waar en hoe het gebruikt wordt, welke specificaties belangrijk zijn en wat men ermee wil bereiken. Een van de veel gemaakte fouten is dat klanten iets inkopen wat niet is afgestemd op de behuizing, driver of gebruiker. Daardoor werkt het niet optimaal en is het een gemiste kans om een product te ontwikkelen waar het maximale uitgehaald wordt. Dat kan zijn op het gebied van financieel lm/$, kwaliteit CRI/LM80/SCDM, rendement lm/W, beleving, egaliteit /spot, flexibiliteit modulair en meer. Er zijn vele kansen, maar ook veel valkuilen. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek om eerst te inventariseren wat de wensen zijn.