Elektronica PCBA EMS


BHC ontwikkelt en produceert PCBA's in opdracht van klanten. in sommige gevallen wil een klant dat er alleen iets geproduceerd wordt ( jobber ) en is het product verder helemaal klaar. Soms is het zo dat een klant een product heeft, maar deze geoptimaliseerd moet worden en klaar voor productie moet zijn. Daar komen veel dingen bij kijken zoals verkrijgbaarheid en levertijdcomponenten, maakbaarheid en optimalisatie, specificaties en natuurlijk de prijs.
Wat wij ook vaak zien is dat een klant alleen een idee heeft en we gezamenlijk tot een POD Program of demand komen. Hierna lopen wij een aantal stappen door: Mile-stones van haalbaarheid – proto – fieldtestserie – nulserie en daarna productie. In ‘s Heerenberg hebben wij alle faciliteiten in huis voor de bestukking van de deze printplaten en werken wij volgens bekende normen in de markt. Of het nu gaat om bestukken, isoleren of afbouw en testen: alles gaat volgens de standaarden.
BHC in ’s-Heerenberg heeft drie volautomatische lijnen staan voor een kleine serie en volume productie en/of eenvoudige schakelingen tot high end oplossingen welke visueel gecontroleerd worden met AOI Automatic Optical Inspection. Alle lijnen hebben SPI Solder Paste inspection, waardoor een klant op voorhand al weet of de basis waarmee ze beginnen met produceren goed is. De verdere visionsystemen in de SMD- lijnen controleren daarna de plaatsingen. Hierna wordt er gesoldeerd relow/golf/selectief, en eventueel naar een hogere samenstelling gebracht en getest.