Assemblage OEM ODM


Met ruim 30 jaar kennis en ervaring helpen wij klanten graag. Zo gebruiken onze OEM klanten (Original equipment manufacturer) onze ervaring om hun gehele traject van verpakking tot het versturen naar de eindgebruiker te realiseren. Technologie IP ( intelligent property ) is van BHC maar het product IP is altijd van onze klant. Daardoor is BHC de stille kracht achter veel producten op de markt. In samenspraak met onze klanten ontwikkelen en produceren wij modules of eindproducten volgens de specificaties en kwalificatie die de klant wenst. Dat kan op het gebied van verwarmen, besturen, meten, regelen, belichten en nog veel meer. Hierin zitten met name onze disciplines. In deze producten zit dan ook altijd een verwarming, sensor en/of elektronische regelaars. Ook kan het gaan om led engines met en zonder drivers en de daarbij behorende mechanica.
BHC is eigenlijk een ODM ( Original design manufacturer). Wij bedenken, ontwikkelen en produceren voor bedrijven die hun merknaam in de markt willen zetten. Hun focus is marketing en sales en BHC is dé solutionprovider achter deze OEM firma’s.
Deze klanten kunnen gebruik maken van onze jarenlange know-how op het gebied van engineering, mechanische design, software design, PCBA productie, testen, product assemblage ingieten & coaten en logistieke afhandeling. Wij zorgen ervoor dat er meer dan een standaard oplossing of product wordt gerealiseerd. Dit komt door onze grote variëteit aan kennis in diverse markten welke kenmerkend zijn vanwege hun grote verscheidenheid aan producten. The power of innovation !